HESY

Katukatti Bob ja HESY

Miten Katukatti Bob ja HESY liittyvät yhteen? Ei suoranaisesti mitenkään. Bob on enemmänkin keulakuva niille sadoille kissoille, jotka hylätään vuosittain ja joille HESY etsii uuden kodin. Jokainen kissa tarvitsee ja ansaitsee hyvän ja turvallisen paikan asua.

 

Bobin tarina on erikoinen ja nyt koko maailman luettavissa. Bob muutti Jamesin elämän tyystin, hän pääsi irti huumeista ja sai elannon. Vaikka kaikki kissat eivät näin radikaalisti muutakaan omistajiensa elämää, tuo kissa varmasti jokaisen emäntänsä ja isäntänsä arkeen oman suloisen lisänsä. On tunnettua, miten paljon mielihyvää kissa tuo esimerkiksi vanhainkoteihin, lapsille, yksinäisille ja tietenkin kokonaisille perheille.

 

Bob ajatuksissamme kannustamme kissanystäviä toimimaan myös kotimaan hylättyjen kissojen elinolojen parantamiseksi!

hesy_140

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:n päätehtävä on kodittomien eläinten auttaminen ja
eläinten arvostuksen nostaminen. Lisäksi yhdistys antaa neuvoja eläinsuojeluun ja eläinten hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

 

HESY vastustaa eläinten väärinkäyttöä, jota esiintyy muun muassa tehotuotannossa, turkistarhauksessa, metsästyksessä, eläinkokeissa, sirkuksissa ja viihteessä. Lemmikkieläinten heitteillejättöjä yhdistys pyrkii ennaltaehkäisemään tiedottamalla ja valistamalla ihmisiä lemmikkien vastuullisesta hankinnasta ja hyvästä hoidosta.

 

Viimeisten 40 vuoden aikana HESY on ottanut huostaansa kymmeniätuhansia lemmikkieläimiä
ja etsinyt niille uudet kodit. Nykyään HESY pelastaa vuosittain noin 500 hylättyä eläintä – näistä 90 prosenttia on kissoja, mutta yhdistys auttaa myös koiria, kaneja, hiiriä, marsuja, kilpikonnia ja kaikkia eläimiä, joita ihmiset pitävät lemmikkeinä. HESYllä eläimille tarjotaan kattava hoito-ohjelma ja ne sijoitetaan harkiten uuteen, vastuulliseen kotiin.

 

www.hesy.fi